top of page

Næring når du trener - vinnende førslag.

Min konklusion: At skapa næring til idrett som passer med alle de faktorene som trengs ifht, holdbarhet, styring av blodsukker, energiutsøndringshastighet, næringsdensitet, kroppens førmåga til at kunna ta opp næringen, magens tålighet innfør det man inntar av næring ved trening og konkurranse, næringsfordelning ( protein, karbohydrater, fett og mineraler/salter ) er ikke alltid så lett. Att spise barer er greit men det er ikke alltid optimalt sammensatt ifht din oppgave / konkurranse / trening. Over mange år har jag testet og feilet, studert / lært og dratt konklutioner sammen med mine utøvere. Riskaker og havrebars er mine favoritter. Selv føretrekker jag ett grundresept som jag senare tillfør ulike smaker og næringstillsatser ifht det energien skall brukes til.

Førdelarna med Havrebars:

  • Lengre holdbarhet.

  • Lett at ta med på alle typer turer.

  • Relativt lett og går fort at lage

  • Smaker meget bra!

  • Motiverande at spise og man gleder sig til at spise vilket er essentiellt ved lengre treninger/konkurranser.

Recept og "How to”

#Energiognæring #performancecoach #Stayer #StayerCoach #Idrettsernæring #Næring #OppskriftHavrebarer

Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page