Our Recent Posts

Tags

Ingen tagger enda.

Hva er grunnen til at du skall teste deg ?

Orsaken till att du skall teste er dig før att du skall kunna trigge rett egenskaper og effekter i din kropp. At du skall vite hvor det er mest effektivt før dig at trene. At du skall se progresjon over tiden du trener. At du skall vite hvor du mest effektivt restituerer dig.

Vi tester dig og skaper dine kraft/pulsbaserte treningssoner basert på testene. På dessa treningssoner og fakta baseras din vidare trening. Din coach og du vet nå hvor du skall trene før att oppnå dine mål best mulig. Du lær dig oxå förstå din kropp bedre når du vet dine treningssoner.

Vi har lagd pakker før att du skall få mest mulig info ut av testene som er relevante før dig. Du får naturligtvis dessa pakker till en god pris. Har du lyst att utvikle dig og se progression i din trening? Test dig og gør det flera ganger per år.

- Hunter Allen,

#Trainingpeaks #Energiognæring #performancecoach #Stayer #StayerCoach #Testing #FTP #Powerprofile #Wattrening #Treningssoner #Idrett

 

David Broo

Stayer Coaching Group AS

+4792404081

david@stayercoach.no

www.stayercoach.no

©2018 by Stayer Coaching Group AS. Proudly created with Wix.com