Hva er grunnen til at du skall teste deg ?

August 27, 2018

Orsaken till att du skall teste er dig før att du skall kunna trigge rett egenskaper og effekter i din kropp. At du skall vite hvor det er mest effektivt før dig at trene. At du skall se progresjon over tiden du trener. At du skall vite hvor du mest effektivt restituerer dig. 

 

Vi tester dig og skaper dine kraft/pulsbaserte treningssoner basert på testene. På dessa treningssoner og fakta baseras din vidare trening. Din coach og du vet nå hvor du skall trene før att oppnå dine mål best mulig. Du lær dig oxå förstå din kropp bedre når du vet dine treningssoner.

 

Vi har lagd pakker før att du skall få mest mulig info ut av testene som er relevante før dig. Du får naturligtvis dessa pakker till en god pris. Har du lyst att utvikle dig og se progression i din trening? Test dig og gør det flera ganger per år. 

 

 

- Hunter Allen, 

Please reload

Our Recent Posts

Danmark er helt flatt - Hvordan jag vant ett worldcup ritt i Ultra marathon.

August 29, 2018

Hva DU kan gjøre før å hindre, minke og ikke minst, trene og konkurrere med setesår.

August 27, 2018

Den fantastiske havregrøten!

August 27, 2018

1/1
Please reload

Tags

 

David Broo

Stayer Coaching Group AS

+4792404081

david@stayercoach.no

www.stayercoach.no

©2018 by Stayer Coaching Group AS. Proudly created with Wix.com